Τι σημασία έχει αν είσαι ο Tom Cruise; Δείτε πως μπορείτε να καταστρέψετε την εικόνα σας




Ο Tom Cruise βρέθηκε σε μια εκδήλωση για την προώθηση της νέας ταινίας του, Jack Reacher πριν από δύο εβδομάδες. Η τελευταία στάση στο Βερολίνο, όπου εμφανίστηκε φορώντας ένα κοστούμι με ιταλική γραμμή, μοντέρνο, πλην όμως τόσο ο στυλίστας του όσο και ο ίδιος έκαναν ένα φριχτό λάθος – πέραν του σωστού μεγέθους – που του κοστίζει στην συνολική του εικόνα. 

Δείτε αν μπορείτε να το εντοπίσετε.


Το είδατε; Όχι; Να σας βοηθήσουμε τότε… Εστιάστε εδώ:


Φίλε Τομ, το μήκος του παντελονιού πρέπει να είναι κοντύτερο δύο ίντσες, έτσι φοριέται πλέον το παντελόνι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Με τον τρόπο που φοράς το κοστούμι, όχι μόνο δείχνεις προχειρότητα, αλλά σε δείχνει και κοντύτερο….

Κρίμα, θα σκεφτόσαστε πως ο Cruise θα ήθελε να αποφύγει αυτή την ανοησία του στυλίστα του…

Και για να μην νομίζετε πως ότι λέμε είναι υπερβολή, δείτε πως φαίνεται ολοκληρωμένα στον φακό ο διεθνούς φήμης, καταξιωμένος ηθοποιός:



Ζαρωμένο παντελόνι στο κάτω μέρος, ελαφρά μεγαλύτερο νούμερο… 
Γιατί, Τομ; Γιατί;
Εσείς δεν χρειάζετε όμως να ανησυχείτε, γιατί σε εσάς δεν θα συμβεί ποτέ αυτό.
Στα καταστήματα DRESSMAN πριν σας παραδώσουμε το ρούχο, το βλέπουμε χίλιες φορές και παρεμβαίνουμε όπου πρέπει, για να σας πέφτει «γάντι».
Εκτός του ότι τα πατρόν μας είναι εξαίρετα και προβλέπουν τις σωματικές ιδιαιτερότητες των ανθρώπων σήμερα, που μπορεί να είναι γυμνασμένοι κι ανοιχτοί στην πλάτη, με λεπτή μέση, ή με λεπτούς ώμους και κοιλίτσα, το τμήμα μεταποίησης των καταστημάτων DRESSMAN έχει την τεχνογνωσία να σας ντύσει με ρούχα που θα σας κολακεύουν και θα τονίζουν την προσωπικότητα σας και το στυλ σας…
Αχ βρε Τom… Είδες να μην ψωνίζεις από το DRESMMAN;








Σχόλια