Ο Chris Pine δείχνει τις τάσεις που κυριαρχούν στο Hollywood


Ο Chris Pine δείχνει τις τάσεις στο ανδρικό ρούχο που κυριαρχούν στο Hollywood αυτή τη στιγμή.
 Πως είναι να είσαι πάντα καλά ντυμένος, κομψός αλλά και ανάλαφρος ταυτόχρονα χωρίς να δείχνεις «βαρύς».

Δείτε την πρώτη του πρόταση στο κοστούμι 1:


 Η επιλογή για μια πολύ ιταλική εμφάνιση (sprezzatura) ευρύ lapeled κοστούμι λινό συνδυασμένο με παπούτσια σε μπλε χρώμα, δείχνει γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε τα T-shirt αυτό το καλοκαίρι.
Δημιουργώντας μια ωραία αντίθεση, σε πιο σκούρο χρώμα, το μακό τονίζει το γαλάζιο λινό με τις νέες γραμμές ενώ η διακοπή του παντελονιού στο κατάλληλο ύψος δείχνει ακριβώς πως πρέπει να φοράμε το παντελόνι τώρα που ο καιρός είναι ζεστός.
 Τα loafers σταθερή λύση ενώ εναλλακτική λύση εδώ και τα λευκά αθλητικά παπούτσια….

 Δείτε την πρόταση στο κοστούμι 2:



 Μια άλλη ιταλική-esque ( sprezzzzzzzzatura ) κοστούμι, παρατηρήστε τη λεπτή μανσέτα του παντελονιού που είναι ακριβώς στο σωστό μήκος. Η αλλαγή στην παρουσίαση που δίνουν τα loafers, μαζί με την σταυρωκουμπωτή λύση στο σακκάκι, με το ίδιο χρώμα στο πουκάμισο, δημιουργεί μια ελαφρώς πιο επίσημη συνολική αισθητική από την προηγούμενη επιλογή με το t-shirt.
Το αποτέλεσμα κι εδώ είναι ευχάριστο, δροσερό, ανάλαφρο.

Όπως ακριβώς και η σειρά MOVE στα καταστήματα DRESSMAN.



Το κοστούμι από την σειρά DRESSMAN MOVE όχι μόνο δίνει άριστη εικόνα στο καθημερινό ντύσιμο, αλλά με αυτό σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολο να ιδρώσετε!
Η σύνθεση του υφάσματος δημιουργεί ένα προστατευτικό κέλυφος για το νερό και το ειδικό του φινίρισμα απωθεί τη μυρωδιά. Ένα ειδικό μείγμα των υλικών καθιστά το κοστούμι ανθεκτικό στο τσαλάκωμα και παρέχει τη βέλτιστη άνεση φορώντας το. Το κλειδί είναι η εσωτερική φόδρα mesh όπου συνδυάζεται με ένα μοντέρνο ντιζάιν. Το υλικό της φόδρας αναπνέει και σε συνδυασμό με το έξοχο ελαφρύ ύφασμα, καθιστά το κοστούμι ιδανικό για το καλοκαίρι ή για μια ζεστή μέρα στο γραφείο.



Σχόλια